Juf Madelief

f209fd_940bb1460d3a41e0969d7fea1cbdee95Hallo! Dit is Juf Madelief en sinds 2016 geeft zij de lessen van de speelgroep inhoudelijk vorm.

In de winter van 2015 is Madelief naar Melbourne verhuisd: de liefde achterna; een Nederlander die werkt aan Melbourne Uni. Zonder omlijnd plan en zonder koffer kwam ze hier in Melbourne aan, klaar voor het avontuur!

Madelief is een creatieve en betrokken juf die graag haar eigen onderwijs vormgeeft. Afgestudeerd aan de PABO in Deventer als basisschooljuf en daarna als docent drama aan de toneelschool Artez in Arnhem.

Madelief heeft gewerkt als juf van groep 3, als docent op een middelbare school klas 1 t/m 6, van VMBO-t tot VWO en op de PABO in Leiden. Madelief wordt door studenten en leerlingen geroemd om haar betrokkenheid bij de leerling als persoon en haar luisterend oor. Ook is “Madelief altijd een beetje gek maar wel heel lief”. Graag geeft zij haar onderwijs op maat; wat heeft deze groep of deze leerling nodig om te kunnen leren? Haar grote passie voor theater en creatief denken zet zij in om standaard lessen een andere invalshoek te geven. Haar werkvormen zijn gevarieerd. En Madelief maakt veelvuldig gebruik van alle verschillende kunst disciplines binnen verwerkingsopdrachten om zo de leerling/student op verschillende niveaus en binnen verschillende leerstijlen aan te kunnen spreken. En om natuurlijk van elke keer weer een nieuw avontuur en feestje te maken!

Meer informatie is te vinden op http://liedemaf.wix.com/madeliefdebeij/